Zakynthos internasjonale lufthavn, «Dionysios Solomos» - nowiki.org

Zakynthos internasjonale lufthavn, «Dionysios Solomos»Zakynthos International Airport «Dionysios Solomos»
IATA: ZTH – ICAO: LGZA
Basisdata
FlyplasstypeSivil
Betjener Zakynthos, Hellas
Høyde5 m / 15 ft
37°45′3″N 20°53′3″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
16/34 2 228 7 310 Asfalt
Nettside
www.hcaa-eleng.gr

Zakynthos internasjonale lufthavn, «Dionysios Solomos»

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Zakynthos internasjonale lufthavn, «Dionysios Solomos» (IATA: ZTHICAO: LGZA) er en flyplassZakynthos i Hellas.

Flyplassen ble tatt i bruk i 1972, men da bare for innenlandsruter. I juni 1981 ble flyplassen utvidet og begynte å ta i mot fly fra utlandet.

Selskaper og ruter


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Hellas | Zakynthos
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Zakynthos internasjonale lufthavn, «Dionysios Solomos» (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:16:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.