Xi'an Xianyang internasjonale lufthavn - nowiki.org

Xi'an Xianyang internasjonale lufthavnXi'an Xianyang internasjonale lufthavn
Xī'ān Xiányáng Guójì Jīchǎng
西安咸阳国际机场
IATA: XIY – ICAO: ZLXY
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørXXIA
BetjenerXi'an, Shaanxi, Kina
Åpnet1991
Høyde479 m / 1 572 ft
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
05/23 3 000 9 842 Betong
Nettside
www.xian-airport.com/

Xi'an Xianyang internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Xi'an Xianyang internasjonale lufthavn (IATA: XIYICAO: ZLXY) (kinesisk: 西安咸阳国际机场, pinyin: Xī'ān Xiányáng Guójì Jīchǎng) betjener Xi'an i Shaanxi i Kina. Flyplassområdet dekker 5 km², og er således den største flyplassen i den nordvestre delen av landet. Byen har flyforbindelser til 79 andre byer innen- og utenlands.

Innhold

Lokalisering


Flyplassen er lokalisert innenfor det administrative området av byen Xianyang, som har gitt flyplassen sitt navn. Den ligger 41 km nordvest for bysentrum i Xi'an og 13 km nordøst for sentrum av Xianyang.[1]

Selskaper og reisemål


Referanser


  1. ^ «陕西年鉴1992» [Shaanxi Yearbook 1992]. Arkivert fra originalen den 29. mai 2014.

Eksterne lenker


Kategorier: Flyplasser i Kina | Shaanxi
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Xi'an Xianyang internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 08:18:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.