Wuhan Tianhe internasjonale lufthavn - nowiki.org

Wuhan Tianhe internasjonale lufthavnWuhan Tianhe internasjonale lufthavn
武汉天河国际机场
Wǔhàn Tiānhé Guójì Jīchǎng
IATA: WUH – ICAO: ZHHH
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørWuhan Tianhe International Airport Co. Ltd
BetjenerWuhan, Kina
Åpnet1995
Høyde34 m / 113 ft
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
04/22 3 400 11 155 Betong
Nettside
www.whairport.com

Wuhan Tianhe internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Wuhan Tianhe internasjonale lufthavn (kinesisk: 武汉天河国际机场, pinyin: Wǔhàn Tiānhé Guójì Jīchǎng) (IATA: WUHICAO: ZHHH) er en flyplass ved Wuhan i provinsen Hubei i Folkerepublikken Kina. Den ligger ca. 26 kilometer nord for sentrum i Wuhan, og er en av det sentrale Kinas mest travle flyplasser.

Wuhans internasjonale flyplass ble åpnet 15. april 1995. Utbygninger pågår som vil gi den en ny rullebane og gjøre den i stand til å ta imot Airbus A380 jumbojet. Flyplassen er utpekt til Kinas fjerde internasjonale hovedflyplass, etter Beijing, Shanghai og Guangzhou. Navnet Tianhe (天河) kan oversettes med himmelelven.

Selskaper og reisemål

Kategorier: Wuhan | Flyplasser i Kina | Etableringer i 1995
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Wuhan Tianhe internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 09:26:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.