Walsh CountyWalsh County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1881
FylkesseteGrafton
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

3 351,73 km²
3 319,69 km²
32,04 km²
Befolkning
- Tetthet
11 362 (2006)
3,39 innb./km²

Walsh County

Walsh County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i den nordøstlige delen av staten og grenser mot Pembina County i nord, Grand Forks County i sør, Nelson County i sørvest, Ramsey County i vest og mot Cavalier County i nordvest. Det har også grense mot delstaten Minnesota i øst.

Walsh Countys totale areal er 3 352 km² hvorav 32 km² er vann. I 2006 hadde fylket 11 362 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Grafton.

Fylket ble grunnlagt i 1881 av land fra fylkene Pembina og Grand Forks County. Det det har fått sitt navn etter avismannen George H. Walsh.

Eksterne lenker


Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Befolkede områder etablert i 1881 | 1881 i USA


Dato: 17.01.2021 01:26:23 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.