Vnukovo internasjonale lufthavn - nowiki.org

Vnukovo internasjonale lufthavnVnukovo internasjonale lufthavn
Международный аэропорт Внуково
IATA: VKO – ICAO: UUWW
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørJSC "Vnukovo Airport"
BetjenerMoskva, Russland
Åpnet1941
Høyde209 m / 686 ft
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
06/24 3 000 9 842 Betong
02/20
Stengt
3 060 10 039 Betong
Statistikk (2007)
Passasjerer 6 789 000
Nettside
www.vnukovo.ru

Vnukovo internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Vnukovo internasjonale lufthavn (russisk:Международный аэропорт Внуково Mezhdunarnodniy aeroport Vnukovo) (IATA: VKOICAO: UUWW) utenfor Moskva i Russland er den tredje største i Moskva-området, med 4,8 millioner passasjerer per år. Vnukovo var den første internasjonale flyplassen i Moskva-området og ble innviet i juli 1941.

Eksterne lenkerDenne luftfartrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Flyplasser i Russland | Transport i Moskva | Byggverk i Moskva
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Vnukovo internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 09:45:49 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.