Ural Airlines - nowiki.org

Ural AirlinesUral Airlines
IATA: U6 – ICAO: SVR
KallesignalSVERDLOVSK AIR
Grunnlagt1993
HovedflyplasserKoltsovo internasjonale lufthavn
BonusprogramTravelling Club "Wings"
Antall fly27
Destinasjoner34
HovedkontorJekaterinburg, Russland
Nettsidewww.uralairlines.ru

Ural Airlines er et russisk flyselskap med hovedkontor i Jekaterinburg. Selskapet har sin hovedbase på Koltsovo internasjonale lufthavn.

Flåte


Ural Airlines' flåte inneholder disse flyene (1. september 2008) [1]:

1. september 2008 var gjennomsnittsalderen selskapets fly 16 år ([2]).

Eksterne lenker

Kategorier: Russiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1993 | 1993 i Russland
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Ural Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 09:38:49 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.