Ukraine International Airlines - nowiki.org

Ukraine International AirlinesUkraine International Airlines (UIA)
Міжнародні Авіалінії України (МАУ)
IATA: PS – ICAO: AUI
KallesignalUKRAINE INTERNATIONAL
Grunnlagt1992
HovedflyplasserBoryspil internasjonale lufthavn
BonusprogramPanorama Club
Antall fly41
Destinasjoner75
HovedkontorKiev, Ukraina
NøkkelpersonerYuriy Myroshnikov (president)
Nettsidewww.flyuia.com

Ukraine International Airlines (UIA) (IATA-kode PS, ICAO-kode AUI) er et nasjonalt flyselskap og det største i Ukraina. Selskapet ble opprettet 1. oktober 1992. Selskapet har idag et rutenettverk som spenner over Europa, Midtøsten og Asia. Hovedflyplassene i rutenettverket er Boryspil internasjonale lufthavn i Kiev.

Se også


Eksterne lenker

Kategorier: Ukrainske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1992
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Ukraine International Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 07:40:30 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.