U.S. Immigration and Customs EnforcementU.S. Immigration and Customs Enforcement
ICE
TypeFøderal etat
VirkeområdeUSA
Etablert1. mars 2003; 17 år siden
HovedkontorWashington, DC
UnderlagtUSAs sikkerhetsdepartement
Ansatte19 330 (2013)
Nettsideice.gov

U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) er den største etterforskningsetaten i det amerikanske sikkerhetsdepartementet. Etaten har ansvar for håndhevelse av toll- og immigrasjonslover i USA, beskyttelse av føderale bygninger og rettshåndhevelse i luften og til sjøs. ICE, som har omkring 20 000 ansatte, inngår i sikkerhetsdepartementets direktorat for grense- og transportsikkerhet.

ICE består av følgende operative avdelinger:

Eksterne lenker

Kategorier: Føderalt politi i USA | Sikkerhetsdepartementet (USA) | Tollvesen | Immigrasjonsmyndigheter | Etableringer i 2003


Dato: 16.01.2021 02:56:55 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.