U.S. Citizenship and Immigration ServicesU.S. Citizenship and Immigration Services
USCIS
TypeFøderal etat
VirkeområdeUSA
Etablert2003
Lokale ledd250 kontorer
UnderlagtUSAs sikkerhetsdepartement
Ansatte18 000
Nettsidewww.uscis.gov

U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) er en amerikansk føderal etat i Sikkerhetsdepartementet med ansvar for utlendings- og statsborgerskapssaker. Til forskjell fra de fleste amerikanske føderale etater er USCIS nesten utelukkende finansiert av brukeravgifter. I 2008-budsjettet er det lagt opp til 1 prosent finansiering fra Kongressen og 99 prosent fra avgifter.

Eksterne lenker

Kategorier: Sikkerhetsdepartementet (USA) | Immigrasjonsmyndigheter | Etableringer i 2003


Dato: 17.01.2021 02:20:41 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.