Tyskland rundtDeutschland Tour
Detaljer
DatoAugust
Region Tyskland
Norsk navnTyskland rundt
DisiplinLandeveissykling
Status2.HC
Ritt-typeEtapperitt
ArrangørDeutschland Tour GmbH
Historie
Første utgave1911
Utgaver32 (pr. 2019)
Første vinner Hans Ludwig
Flest seirer Jens Voigt (2)
Siste vinner Jasper Stuyven

Deutschland Tour (Tyskland rundt) er det største sykkelrittet i Tyskland. Før ble rittet holdt i mai/juni, men i 2005 ble rittet flyttet til august av UCI ProTour.

Rittet ble første gang arrangert i 1911, men har hatt ulike navn gjennom historien og det har vært kortere og lengre perioder der rittet ikke har blitt arrangert.

Rittet ble ikke arrangert i perioden 2009–2017, men kom tilbake på 2.1-nivå i 2018.[1][2]

Vinnere de siste årene


Referanser


  1. ^ «The Deutschland Tour is Back» . inrng.com (engelsk). 23. august 2018. 
  2. ^ «Comeback nach zehn Jahren: Auftakt der Deutschland Tour» . BR24 (tysk). 23. august 2018. 

Eksterne lenker

Kategorier: Sykkelritt i Tyskland | Repeterende arrangementer etablert i 1911 | 1911 i Tyskland


Dato: 17.01.2021 03:52:25 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.