Trapani - nowiki.org

TrapaniTrapani
Land Italia
Region Sicilia
Provins Trapani frie kommunale konsortium, Trapani
StatusKommune
Areal273,13 kvadratkilometer[1]
Befolkning67 923 (2018)
Bef.tetthet248,68 innb./kvadratkilometer
Høyde over havet3±1 meter
Postnummer91100
Telefonprefiks0923
ISTAT-nummer081021

Trapani

Trapani er en by med ca. 67 000 innbyggere på den italienske øya Sicilia. Den var provinshovedstad i den tidligere provinsen Trapani.

I nærheten av byen er Trapani-Birgi Airport. Trapani har fergeforbindelse med Egadiøyene, Pantelleria, Sardinia og Tunisia.

Referanser


  1. ^ «Superficie di Comuni Province e Regioni italiane al 9 ottobre 2011» . Istituto nazionale di statistica. Besøkt 16. mars 2019. 

Eksterne lenker

Kategorier: Byer på Sicilia | Kommuner i Trapani frie kommunale konsortium
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Trapani (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:09:24 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.