Toulouse-Blagnac lufthavn - nowiki.org

Toulouse-Blagnac lufthavnAéroport Toulouse-Blagnac
IATA: TLS – ICAO: LFBO
Basisdata
FlyplasstypeSivil
BetjenerToulouse, Frankrike
BeliggenhetBlagnac
Åpnet1939
Høyde151 m / 497 ft
43°38′6″N 1°22′4″Ø
Nettside
http://www.toulouse.aeroport.fr/en

Toulouse-Blagnac lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Toulouse-Blagnac lufthavn (IATA: TLSICAO: LFBO) (fransk Aéroport de Toulouse – Blagnac) er en flyplass 6,7 km vest nordvest av Toulouse i Frankrike. I 2009 hadde flyplassen 6 277 386 passasjerer. Flyplassen benyttes av flyfabrikantene Airbus og ATR som har fabrikker for produksjon av fly ved flyplassen.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Frankrike | Toulouse | Haute-Garonne | Byggverk i Occitanie
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Toulouse-Blagnac lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 08:48:16 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.