Torino internasjonale lufthavn - nowiki.org

Torino internasjonale lufthavnTorino internasjonale lufthavn
Aeroporto di Torino-Caselle
IATA: TRN – ICAO: LIMF
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørSAGAT S.p.A
BetjenerTorino, Italia
Åpnet1953
Høyde301 m / 989 ft
45°12′6″N 7°38′59″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
18/36R 3 300 10 827 Asfalt
Statistikk (2007)
Passasjerer 3 509 253
Flybevegelser 62 136
Frakt (tonn) 13 667
Nettside
www.turin-airport.com

Torino internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Torino Caselle lufthavn (IATA: TRN, ICAO: LIMF) også kjent som Torino internasjonale lufthavn, er i flyplass i Torino, Italia. Flyplassen er en av hovedbasene til Air One.

Flyselskap og destinasjoner


* – Charterfly

Passasjertall


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Italia | Torino | Byggverk i Torino
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Torino internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 08:49:31 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.