Tenerife sør lufthavn - nowiki.org

Tenerife sør lufthavnTenerife sør lufthavn
Aeropuerto de Tenerife Sur
IATA: TFS – ICAO: GCTS
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørAena
BetjenerTenerife, Spania
Høyde64 m / 209 ft
28°2′40″N 16°34′21″V
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
08/26 3 200 10 498 Betong
Statistikk (2007)
Passasjerer 8 639 341
Flybevegelser 114 938
Nettside
www.aena.es/

Tenerife sør lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Tenerife sør lufthavn (IATA: TFSICAO: GCTS), spansk: Aeropuerto de Tenerife Sur, tidligere kjent som Tenerife sør – Dronning Sofia lufthavn (Tenerife-Reina Sofia) er en internasjonale lufthavn på øya TenerifeKanariøyene. Tenerife sør lufthavn er den største av de to internasjonale lufthavnene på Tenerife, den andre er Tenerife nord lufthavn i Los Rodeos, og nest størst på Kanariøyene, etter Gran Canaria internasjonale lufthavn.

Ruter


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Kanariøyene | Tenerife
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Tenerife sør lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 09:44:18 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.