Taiwan (provins)Taiwan (tradisjonell kinesisk: 臺灣省 eller 台灣省, forenklet kinesisk: 台湾省) er en av to provinser i Republikken Kina. Provinsen utgjør øya Taiwan samt alle øyene som omgir den, deriblant Pescadores, Den grønne øya og Orkidéøya.

Provinsen Taiwan omfatter ikke Kinmen og Lienchiang, som er en del av provinsen Fujian, og heller ikke de sentralt administrerte kommunene Taipei og Kaohsiung, som også ligger på øya Taiwan.
Kategorier: Republikken Kina | Stater og territorier etablert i 1947


Dato: 19.01.2021 09:57:54 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.