Su Tseng-changSu Tseng-chang
Født28. juli 1947 (73 år)
Pingtung fylke
Barn Su Chiao-hui
Utdannet ved Taiwans nasjonale universitet
Beskjeftigelse Politiker, jurist
Parti Demokratisk framskrittsparti
Nasjonalitet Republikken Kina

Su Tcheng-chang 蘇貞昌 pinyin: Sū Zhēnchāng (født 28. juli 1947 i Pingtung på Taiwan i Republikken Kina) er en kinesisk jurist og politiker (Det demokratiske framskrittsparti). Han var statsminister for Republikken Kina fra 25. januar 2006 til 12. mai 2007, og på nytt fra januar 2019.[1] Han var kandidat til vervet som visepresident ved presidentvalgene i mars 2008, men tapte.[trenger referanse]

Referanser


  1. ^ «Executive Yuan, R.O.C. (Taiwan)-Premier» . Executive Yuan, R.O.C. (Taiwan) (kinesisk). Besøkt 7. mars 2019. 


Forgjenger:
 Frank Hsieh 
Republikken Kinas statsminister
Etterfølger:
 Chang Chun-hsiung 
Forgjenger:
 William Lai 
Republikken Kinas statsminister
(2019–)
Etterfølger:
  Kategorier: Fødsler i 1947 | Taiwankinesiske politikere | Personer fra Pingtung


Dato: 19.01.2021 10:00:00 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.