Stockholms bydelsområder - nowiki.org

Stockholms bydelsområderStockholms bydelsområder er områder som blir styrt av en bydelsnemnd i Stockholm kommune. Stockholm er inndelt i 18 bydelsområder, og hver del kan bestå av flere bydeler eller deler av bydeler.

Bydelsområder i Stockholm


Siden 1998 har Stockholm vært inndelt i 18 bydelsområder. Innbyggerantallet er per 31. desember 2004. Antallet bydelsområder ble redusert til 14 den 1. januar 2007, ved at åtte tidligere bydeler ble slått sammen til fire.
Kategorier: Stockholms bydelsområder


Dato: 27.08.2020 07:22:22 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.