St. John's University (New York)St. John's University
Grunnlagt1870
Typereligiøst
Beliggenhet New York
Studenter20 000 (2006)
Ansatten.a. (2006)
Nettstedwww.stjohns.edu

St. John's University

St. John's University, ofte forkortet SJU, er et privat katolsk i universitet i New York. Dets hovedcampus ligger i Jamaica i Queens i delstaten New York, USA.

Universitetet har over 20 000 studenter (2007), og er dermed et av de største katolske universiteter i USA. Ordenen ble grunnlagt av prester tilhørende vincentinerne i 1870. Skolepengene i 2006 var på US$ 24 970.

Eksterne lenker

Kategorier: Universiteter i New York City | Vincentinerne | Katolske utdanningsinstitusjoner i USA | Utdanningsinstitusjoner etablert i 1870 | 1870 i New York (delstat)


Dato: 18.01.2021 07:43:21 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.