Sola FideSola Fide er et blandet kor/kammerkor som holder til i Fana i Bergen. Koret startet opp i 1989 og teller 40 medlemmer i alderen 35 – 70 år. Koret har et variert repertoar, fra tradisjonelle salmer til nyere populærmusikk. Koret er medlem av Norges Korforbund.

Koret har status som prosti-kor i Fana prosti og har Søreide kirke som sitt øvingslokale. Koret holder faste vår- og høstkonserter, gjerne med instrumental­innslag eller lignende fra inviterte gjester, samt fast julekonsert i Skjold kirke og i en av bykirkene. I tillegg kommer ulike sangoppdrag der koret blir bedt om å delta på forskjellige arrangementer, opptredener på institusjoner, gudstjenester og lignende.

Sola Fide har deltatt i korkonkurranser i både innland og utland :

Dirigent for Sola Fide er Janicke Damm Rusti

Diskografi


Eksterne lenker

Kategorier: Kor i Bergen | Etableringer i 1989


Dato: 15.01.2021 09:28:07 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.