Sofia lufthavn - nowiki.org

Sofia lufthavnSofia lufthavn
Летище София
IATA: SOF – ICAO: LBSF
Basisdata
FlyplasstypeOffentlig
OperatørSofia Airport EAD
BeliggenhetSofia
Åpnet1930
Høyde531 m / 1,742 ft
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
09/27 3 600 11 811 Asfalt
08/30 3 350 11 055 Asfalt
Statistikk (2015)
Passasjerer 5 124 099
Nettside
www.sofia-airport.bg

Sofia lufthavn
Kilde: Bulgarian AIP hos EUROCONTROL[1]

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Sofia lufthavn er en flyplass 5 kilometer øst for byen Sofia.

Referanser


Eksterne lenkerDenne bulgariarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Flyplasser i Bulgaria | Sofia
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Sofia lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 08:55:59 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.