Smart Wings - nowiki.org

Smart WingsSmart Wings
IATA: QS – ICAO: TVS
KallesignalSKYTRAVEL
Grunnlagt2004
HovedflyplasserPraha lufthavn Ruzyně
BonusprogramMiles & More
Destinasjoner38
Nettsidewww.smartwings.com

Smart Wings er et lavprisflyselskap med base i Praha, hovedstaden i Tsjekkia. Det flyr til en rekke feriedestinasjoner hovedsakelig i Europa slik som Khaniá, Korfu og Burgas.

Historie


Selskapet ble opprettet og startet flyvninger i 2004. Per dags dato[når?] eies det av Travel Service, som i sin tur delvis eies av Icelandair Group.


Kilder


Eksterne lenker

Kategorier: Tsjekkiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 2004
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Smart Wings (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 11:55:30 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.