Skrubba - nowiki.org

SkrubbaSkrubba
Land Sverige
LenStockholms län
KommuneStockholm
BydelsområdeSkarpnäck
StatusBydel
Areal2,28 km²
Befolkning8 (2004)
Bef.tetthet3,51 innb./km²
Beliggenhet

Skrubba

Skrubba er en bydel i Söderort i Stockholm kommune. Den grenser til bydelene Flaten og Orhem.

Skrubba ligger inneklemt mellom Drevviken og Trollbäcken i Tyresö kommune.

Skrubba var i eldre tider navn på et gårdsbruk i området, først omtalt i 1397. Området er i stor grad skogbevokst. I bydelens nordøstlige del ligger det et fjell som når 74 meter over havet, det høyeste naturlige punktet i Söderort.
Kategorier: Stockholms bydeler | Skarpnäck (bydelsområde)


Dato: 27.08.2020 07:57:42 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.