Skiathos lufthavn - nowiki.org

Skiathos lufthavnSkiathos internasjonale lufthavn
Κρατικός Αερολιμένας Σκιάθου Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
IATA: JSI – ICAO: LGSK
Basisdata
FlyplasstypeSivil
Betjener Skiathos, Hellas
Åpnet1972
Høyde16 m / 54 ft
39°10′38″N 23°30′13″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
02/20 1 628 5 341 Asfalt
Statistikk (2013)
Passasjerer 265 773
Nettside
www.alxd.gr/AirportGuide/skiathos/skiathosE.html

Skiathos lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Skiathos lufthavn eller Papadiamantis lufthavn (Gresk: Κρατικός Αερολιμένας Σκιάθου Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης) er den eneste flyplassen på den greske øya Skiathos. Den eneste rullebanen på flyplassen er bare 1 628 meter lang. Dette gjør at bare småfly tar av med full tank fra flyplassen. Fly av typene Airbus A320 og Boeing 737 på vei til Vest-Europa, for eksempel, kan fylle 40% drivstoff og må deretter etterfylle. De fleste av disse flyene gjør et stoppested på flyplassen i Thessaloniki eller i Kavala/Chrysoupoli for å fylle ekstra drivstoff. Rullebanene på disse flyplassene er lange nok. Flyplassen på Skiathos går under kallenavnet "The second St. Maarten."[1]

Lufthavnen har stor trafikk bare i turistsesongen.

Referanser


  1. ^ «Skiathos, the Second St Maarten! Low Landings and Jetblasts -» . www.heavyliftnews.com. Arkivert fra originalen 20. desember 2016. Besøkt 6. desember 2016. Kategorier: Flyplasser i Hellas | Skiathos
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Skiathos lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:51:11 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.