Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn - nowiki.org

Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavnSir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn
IATA: MRU – ICAO: FIMP
Basisdata
FlyplasstypeSivil
EierAirports of Mauritius Co. Ltd.
OperatørAirports of Mauritius Co. Ltd.
BetjenerMauritius
PlasseringPlaine Magnien, Mauritius
BeliggenhetPort Louis
Åpnet1. apr. 1999
Høyde57 m / 186 ft
20°25′48″S 57°40′59″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
14/32 3 370 11 056 Asfalt
Statistikk (2011)
Passasjerer 2 491 319
Nettside
http://aml.mru.aero/

Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn (IATA: MRUICAO: FIMP) er den største flyplassen på Mauritius, og er hovedflyplass for flyselskapet Air Mauritius. Flyplassen ligger 48 km sørøst for hovedstaden Port Louis, og er oppkalt etter Mauritius' landsfader Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser på Mauritius
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Sir Seewoosagur Ramgoolam internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 07:04:46 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.