Simón Bolívar internasjonale lufthavn - nowiki.org

Simón Bolívar internasjonale lufthavnSimón Bolívar internasjonale lufthavn
Aeropuerto de Maiquetia
IATA: CCS – ICAO: SVMI
Basisdata
FlyplasstypeSivil
EierIAAM
OperatørInstituto Autónomo del Aeropuerto Internacional de Maiquetía
BetjenerCaracas, Venezuela
Høyde72 m / 235 ft
10°36′11″N 66°59′26″V
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
10/28 3 500 11 483 Asfalt
09/27 3 027 9 930 Asfalt
Statistikk (2007)
Passasjerer 8 357 446
Nettside
www.aeropuerto-maiquetia.com.ve

Simón Bolívar internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Simón Bolívar internasjonale lufthavn (IATA: CCSICAO: SVMI) (spansk: Aeropuerto Internacional de Maiquetia Simón Bolívar), er en flyplass som ligger i Maiquetía, Venezuela, ca. 21 km utenfor Caracas, hovedstaden i landet.

Innhold

Statistikk


Passasjertrafikk

Terminaler og ruter


Internasjonal terminal

Innenriksterminal

Frakt

Referanser


Eksterne lenker

Kategorier: Caracas | Flyplasser i Venezuela
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Simón Bolívar internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 09:11:07 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.