Sichuan Airlines - nowiki.org

Sichuan AirlinesSichuan Airlines (kinesisk: 四川航空公司) er et flyselskap med hovedbase på Chengdu Shuangliu internasjonale lufthavn i Chengdu i provinsen Sichuan i Folkerepublikken Kina. Det er et regionalt flyselskap. Det har bruker også Chongqing Jiangbei internasjonale lufthavn som knutepunkt.

Selskapet ble opprettet 19. september 1986, og begynte flyvninger i juli 1988 mellom Chengdu og Wanzhou.

Eksterne lenker

Kategorier: Chengdu | Kinesiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1986
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Sichuan Airlines (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 08:10:32 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.