Shenzhen Bao'an internasjonale lufthavn - nowiki.org

Shenzhen Bao'an internasjonale lufthavnShenzhen Bao'an internasjonale lufthavn
IATA: SZXICAO: ZGSZ
Basisdata
BetjenerShenzhen
BeliggenhetBao'an (Shenzhen)
Åpnet1991
22°38′22″N 113°48′39″Ø
Nettside
http://www.szairport.com

Shenzhen Bao'an internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Shenzhen Bao'an internasjonale lufthavn (IATA: SZXICAO: ZGSZ) (forenklet kinesisk: 深圳宝安国际机场; tradisjonell kinesisk: 深圳寶安國際機場; pinyin: Shēnzhèn Bǎo'ān Guójì Jīchǎng; tidligere kalt Shenzhen Huangtian lufthavn) ligger nær landsbyene Huangtian og Fuyong i bydistriktet Bao'an i storbyen Shenzhen i provinsen Guangdong i Folkerepublikken Kina. Den er 32 km fra Shenzhens sentrum i bydistriktet Luohu.

Den ble åpnet 12. oktober 1991. Flyplassområdets areal er på 10,8 km² og rullebanen er 3400 m lang og 45 m bred.

Lufthavnen er hovedbasen for Shenzhen Airlines og Jade Cargo International, og en fokusflyplass for China Southern Airlines. Den er også regional cargobase for Asia-Stillehavet for UPS Airlines.

Flyplassen gjennomgår for tiden en større utvidelse med en ny terminalbygning og en ekstra rullebane. I 2012 vil den være en av de tre viktigste lufthavner i Sørkina, ved siden av Hongkong internasjonale lufthavn og Guangzhou Baiyun internasjonale lufthavn.

Eksterne lenker

Kategorier: Etableringer i 1991 | Flyplasser i Kina | Shenzhen
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Shenzhen Bao'an internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 27.08.2020 08:07:21 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.