Shanghai Pudong internasjonale lufthavn - nowiki.org

Shanghai Pudong internasjonale lufthavnShanghai Pudong internasjonale lufthavn
IATA: PVGICAO: ZSPD
Basisdata
BetjenerShanghai
BeliggenhetPudong
Åpnet1999
31°8′36″N 121°48′19″Ø
Nettside
https://www.shairport.com/index_enpdjc.html

Shanghai Pudong internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Shanghai Pudong internasjonale lufthavn (IATA: PVGICAO: ZSPD) (kinesisk: 上海浦東國際機場) er Shanghais viktigste internasjonale flyplass.

Lufthavnen har to landebaner á 3 800 meters og 4 000 meters lengde og 60 meters bredde. Den har 76 oppstillingsplasser for fly, og 50 000 m² lagerareal. Om lag 50 flyselskap har flyvninger til mer enn 130 destinasjoner i inn- og utland.

Mellom lufthavnen og det sentrale Shanghai går tunnelbanens linje 2 samt en maglev magnetbane.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Kina | Byggverk i Shanghai | Pudong
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Shanghai Pudong internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:57:33 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.