Santorini lufthavn - nowiki.org

Santorini lufthavnSantorini lufthavn
Κρατικός Αερολιμένας Σαντορίνης
IATA: JTR – ICAO: LGSR
Basisdata
FlyplasstypeSivil og militær
EierDen greske stat
Betjener Santorini, Hellas
Høyde39 m / 127 ft
36°23′57″N 25°28′46″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
16L/34R 2 125 6 972 Asfalt
Statistikk (2014)
Passasjerer 1 179 653
Nettside
www.santoriniairport.com

Santorini lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Santorini lufthavn (IATA: JTR, ICAO: LGSR) er en lufthavn på øya Santorini (Thira) i Hellas som ligger like nord for den lille byen Kamari. Lufthavnen er både sivil og militær. Aegean Airlines har daglige flyforbindelser til Athen hele året, i tillegg til at flere reiseselskaper har betydelig chartertrafikk til bl.a. Skandinavia i turistsesongen fra april til oktober. Lufthavnen er den eneste større i øygruppa Kykladene.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Hellas | Santorini
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Santorini lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:51:15 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.