Salalah lufthavn - nowiki.org

Salalah lufthavnSalalah lufthavn
مطار صلالة
Salalah Airport
IATA: SLL – ICAO: OOSA
Basisdata
FlyplasstypeSivil - Militær
OperatørDet omanske luftfartsverket
BetjenerSalalah, Oman
Høyde73 m / 22 ft
17°2′20″N 54°5′32″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
07/25 3 340 10 958 Asfalt
17/35 1 279 4 196 Jord/Gress
Statistikk (2011)
Passasjerer 513 278
Flybevegelser 5 520
Nettside
www.dgcam.gov.om/

Salalah lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Salalah lufthavn (IATA: SLLICAO: OOSA) er en flyplass som ligger 5.5 km nordøst for Salalah i Oman. Flyplassen brukes mest til innenriksfly, men i Khareef tiden kommer det en rakke charterfly fra nabolandene. Det planlegges å utvide og modernisere flyplassen med en ny terminal. Den skal stå ferdig i november 2011, et år forsinket på grunn av syklonen Gonu. Når den nye terminalen står ferdig har flyplassen en kapasitet på 10 millioner passasjerer i året.[1]

Ruter


Flyselskap Destinasjoner
Air Arabia Sharjah
Air India Express Kochi, Kozhikode, Thiruvananthanpuram
flydubai Dubai
Oman Air Dubai, Jeddah, Muscat
Qatar Airways Doha

Referanser


  1. ^ «Arkivert kopi» . Arkivert fra originalen 28. august 2008. Besøkt 30. november 2008. 

Eksterne lenker


Denne luftfartrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .
Denne asiarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Flyplasser i Oman
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Salalah lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 08:36:47 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.