Söderort - nowiki.org

SöderortSöderort
Areal91,12 kvadratkilometer
Beliggenhet

Söderort

Söderort er et av de tre hovedområdene som Stockholm kommune består av. De øvrige er Innerstaden og Västerort.

Söderort har ca. 325 000 innbyggere, litt mer enn Malmö.

Söderort består hovedsakelig av det tidligere Brännkyrka sokn som ble slått sammen med Stockholm i 1913. I 1930 ble det også tilført et område fra Nacka, og i 1963 et område fra Huddinge. Fram til 1. januar 1957 tilhørte også Reimersholme Söderort, før den ble overført til Innerstaden.

Söderort omfatter følgende bydelsområder:

Se også

Kategorier: Stockholm


Dato: 27.08.2020 07:23:19 CEST

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.