Royal Jordanian - nowiki.org

Royal JordanianRoyal Jordanian
Etablert1963 i Amman
HovedkontorAmman
LandJordan
Nettstedhttp://www.rj.com

Royal Jordanian er Jordans nasjonale flyselskap og er medlem i Oneworld alliansen.

Royal Jordanian var det første arabiske flyselskapet som ble med i en allianse. Hovedbasen ligger ved hovedstaden Amman. Royal Jordanian ble etablert i 1963 som Alia Airlines.

Codeshare avtale


Samtidig som Royal Jordanian er medlem i Oneworld alliancen, har Royal Jordanian codeshare avtale med disse flyselskapene:

Eksterne lenker

Kategorier: Jordanske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 1963 | 1960-årene i Jordan
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Royal Jordanian (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:10:17 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.