Rossiya - nowiki.org

RossiyaRossiya
IATA: FV – ICAO: SDM
KallesignalRUSSIA
Grunnlagt2006 Fusjon
HovedflyplasserPulkovo internasjonale lufthavn
Antall fly25
Destinasjoner66
HovedkontorSt. Petersburg, Russland
Nettsidehttp://www.rossiya-airlines.ru/en/

Rossiya (russisk: ФГУП «Государственная транспортная компания «Россия») er et russisk flyselskap som eies av den russiske staten. Flyselskapet har base i St. Petersburg og flyr ruteflyvninger, charterflyvninger samt VIP-flyvninger for den russiske stat.

Historie


Rossiya ble etablert i 1992 og er eid av den russiske stat. I 2006 fusjonerte den russiske staten Rossiya Airlines med Pulkovo Aviation Enterprise, og det dannet Rossiya. Det nye selskapet begynte med flyvninger 29. oktober 2006, og flyr i dag til destinasjoner i Europa, Afrika og Asia.
Kategorier: Russiske flyselskaper | Flyselskaper etablert i 2006 | 2006 i Russland
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Rossiya (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 09:56:09 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.