Riga internasjonale lufthavn - nowiki.org

Riga internasjonale lufthavnRiga internasjonale lufthavn
Rīgas Starptautiskā Lidosta
IATA: RIX – ICAO: EVRA
Basisdata
FlyplasstypeSivil
EierLatvia
Betjener Riga, Latvia
Åpnet1974
Høyde10 m / 34 ft
56°55′15″N 23°58′15″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
18/36 3 200
Statistikk (2006)
Passasjerer (2011) 5 106 893
Flybevegelser 34 552
Frakt (tonn) 15 896
Nettside
http://www.riga-airport.com/

Riga internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Riga internasjonale lufthavn (IATA: RIXICAO: EVRA) (latvisk: Rigas Starptautiska Lidosta) ligger omtrent 13 km sørvest for Latvias hovedstad Riga, og er største lufthavn i de baltiske stater. Flyplassen ble pusset opp og modernisert til Rigas 800-årsjubileum i 2001. Den eies av et statlig selskap, og er hjemmehavn for Air Baltic.

Innhold

Selskaper og ruter


ruteselskaper

De mest populære internasjonale reisedestinasjonene fra Riga er London, Moskva og Frankfurt.[1].

Følgende selskaper flyr til Riga internasjonale lufthavn:

Charterselskaper

Referanser


  1. ^ Car rental Riga, Riga Airport (RIX) Discovercarhire. 21.11.2018.

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Latvia | Riga | Flyplasser åpnet i 1973
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Riga internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 07:56:41 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.