Richland County (Nord-Dakota)Richland County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1873
FylkesseteWahpeton
Største byWahpeton
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

3 744,42 km²
3 721,06 km²
23,36 km²
Befolkning
- Tetthet
16 888 (2006)
4,51 innb./km²

Richland County

Richland County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i det sørøstlige hjørnet av staten og grenser mot Sargent County og Ransom County i vest og mot Cass County i nord. Det har også grense mot delstatene Minnesota i øst og i Sør-Dakota i sør.

Richland Countys totale areal er 3 744 km² hvorav 23 km² er vann. I 2006 hadde fylket 16 888 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Wahpeton som også er fylkets største by.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Fylker i USA etablert i 1873 | 1873 i Dakotaterritoriet


Dato: 17.01.2021 01:26:28 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.