Republikken Kinas riksvåpen


(Omdirigert fra Republikken_Kina_(Taiwan)s_riksvåpen)


Republikken Kinas riksvåpen, også kalt Blå himmel med hvit sol (kinesisk: 青天白日, pīnyīn: Qīng tīan bái rì), ble antatt i 1928 og bygger på nasjonalistpartiet Kuomintangs partiemblem utformet i 1895. Partiet førte en hvit sol på blå bunn som sitt partiflagg. De tolv strålene symboliserer tid, representert ved årets tolv måneder eller døgnet inndelt i tolv.
Kategorier: Republikken Kina | Riksvåpen


Dato: 18.01.2021 08:28:09 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.