Ransom CountyRansom County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt4. januar 1873
FylkesseteLisbon
Største byLisbon
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

2 238,09 km²
2 234,51 km²
3,58 km²
Befolkning
- Tetthet
5 695 (2006)
2,54 innb./km²

Ransom County

Ransom County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i de sørøstlige delene av staten og grenser mot Cass County i nordøst, Richland County i øst, Sargent County i sør, Dickey County i sørvest, LaMoure County i vest og mot Barnes County i nordvest.

Ransom Countys totale areal er 2 238 km² hvorav 4 km² er vann. I 2006 hadde fylket 5 695 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Lisbon som også er fylkets største by.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Befolkede områder etablert i 1873 | 1873 i Dakotaterritoriet | Fylker i USA etablert i 1881 | 1881 i Dakotaterritoriet


Dato: 17.01.2021 01:26:54 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.