Río Gallegos - nowiki.org

Río GallegosRío Gallegos er hovedstaden i den argentinske provinsen Santa Cruz i Patagonia. Byen ligger ved munningen av elva Gallegos, 2 636 km sør for Buenos Aires. Byen hadde i 2001 en befolkning på 79 000.

Río Gallegos er en viktig by i den sørligste delen av Argentina, med militærbaser og en internasjonal lufthavn. Flygninger mellom Chile og RAF Mount PleasantFalklandsøyene mellomlander i Río Gallegos en gang i måneden.

Néstor Kirchner, Argentinas president fra 2003 til 2007, var ordfører i Río Gallegos fra 1987 til 1991.

Eksterne lenker

Kategorier: Byer i Argentina | Befolkede områder etablert i 1885 | 1885 i Sør-Amerika | 1880-årene i Argentina


Dato: 18.01.2021 12:07:13 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.