Punta Cana - nowiki.org

Punta CanaPunta Cana
Land Den dominikanske republikk
ProvinsLa Altagracia
TidssoneUTC-04:00
Areal475,3 km²
Befolkning385 244 (2010)
Bef.tetthet810,53 innb./km²
Høyde over havet28 meter
Beliggenhet

Punta Cana

Punta Cana er en dominikansk by. Den ligger i provinsen La Altagracia, og har 385 244 innbyggere på et areal på 475,3 kvadratkilometer.

Ved byen ligger Corales Puntacana Resort & Club som har arrangert flere store golfturneringer.

ReferanserEksterne lenker


Denne amerikarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Byer i Den dominikanske republikk
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Punta Cana (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 08:16:09 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.