Podgorica lufthavn - nowiki.org

Podgorica lufthavnPodgorica lufthavn
Аеродром Подгорица
Aerodrom Podgorica
IATA: TGD – ICAO: LYPG
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørAerodromi Crne Gore
BetjenerPodgorica, Montenegro
Åpnet1961
Høyde43 m / 141 ft
42°21′34″N 19°15′7″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
18/36 2 500 8 202 Asfalt
08/26 2 178 7 145 Asfalt
Statistikk (2006)
Passasjerer 384,071
Flybevegelser 3 877
Frakt (tonn) 864
Nettside
www.montenegroairports.com

Podgorica lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Aerodrom Podgorica (IATA: TGDICAO: LYPG) er en lufthavn ved tettstedet Gulobovci 50 km sør for sentrum av hovedstaden Podgorica i Montenegro. Den ligger på Zetasletten ved elven Morača, nord for Shkodërsjøen.

Flyplassen har nybygd avgangshall fra mai 2006, med internasjonalt rutenett til Beograd, Wien, Zürich, Paris, Roma, Frankfurt am Main og andre hovedsteder på Balkan og i Øst-Europa, samt til de nasjonale lufthavnene i Berane, Nikšić og Tivat.

Selskaper og ruter


Flyselskap Destinasjoner
Adria Airways Ljubljana
Austrian Airlines fløyet av Tyrolean Airways Wien
Croatia Airlines Zagreb
Jat Airways Beograd
Montenegro Airlines Beograd, Frankfurt, København, Ljubljana, London-Gatwick, Moskva-Domodedovo, Niš, Paris-Charles de Gaulle, Roma-Fiumicino, Wien, Zürich
Turkish Airlines Istanbul-Atatürk
Ukraine International Airlines Kharkiv

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Montenegro | Podgorica
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Podgorica lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 26.08.2020 09:56:55 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.