Pierce County (Nord-Dakota)Pierce County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt11. mars 1887
FylkesseteRugby
Største byRugby
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

2 802,78 km²
2 636,14 km²
166,64 km²
Befolkning
- Tetthet
4 221 (2006)
1,51 innb./km²

Pierce County

Pierce County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i de nordlige delene av staten og grenser mot Rolette County i nord, Towner County i nordøst, Benson County i øst, Wells County i sørøst, Sheridan County i sørvest, McHenry County i vest og mot Bottineau County i nordvest.

Pierce Countys totale areal er 2 803 km² hvorav 167 km² er vann. I 2010 hadde fylket 4 357 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Rugby som også er den største byen i fylket.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Befolkede områder etablert i 1887 | 1887 i Nord-Amerika


Dato: 17.01.2021 01:26:40 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.