Palm Beach (Florida)Palm Beach

Land USA
Grunnlagt1911
TidssoneEastern Time
Postnummer33480
Retningsnummer561
Areal21,03 km²
Befolkning8 751[1] (2017)
Bef.tetthet416,18 innb./km²
Høyde over havet2 meter
NettsideNettside

Palm Beach

Palm Beach er en by i Palm Beach County i Florida. Intracoastal Waterway skiller den fra nabobyene West Palm Beach og Lake Worth. I 2000 hadde Palm Beach 10 468 helårs fastboende med en estimert sesongbasert folketall på rundt 30 000. I 2004 var helårsfolketallet ifølge U.S. Census Bureau 9 860.[2]

5 km vest for byen ligger Palm Beach internasjonale lufthavn.

Referanser


Eksterne lenker


Denne USA-relaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Byer i Palm Beach County | Byer i Florida


Dato: 23.01.2021 01:31:26 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.