Orly lufthavn - nowiki.org

Orly lufthavnAéroport de Paris - Orly
IATA: ORY – ICAO: LFPO
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørAéroports de Paris
BetjenerParis, Frankrike
BeliggenhetOrly
Høyde89 m / 291 ft
48°43′24″N 2°22′46″Ø
Nettside
http://www.aeroportsdeparis.fr/Adp/en-GB/Passagers/

Orly lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Paris – Orly lufthavn (fransk: Aéroport de Paris – Orly) (IATA: ORY, ICAO: LFPO) er en flyplass som ligger i Orly og i Villeneuve-le-Roi, rett sør for Paris i Frankrike. Flyplassen har ruter til byer i Europa, Midtøsten, Afrika og Karibia. Før Charles de Gaulle internasjonale lufthavn ble bygget, var Orly hovedflyplassen i Paris.

Innhold

Ruter og selskaper


Terminal Sør

Terminal Vest

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Frankrike | Val-d'Oise | Transport i Paris | Byggverk i Île-de-France
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Orly lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:03:41 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.