Orio al Serio lufthavn - nowiki.org

Orio al Serio lufthavnOrio al Serio lufthavn
Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio
IATA: BGY – ICAO: LIME
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørSACBO (Società Aeroporto Civile Bergamo Orio al Serio)
BetjenerBergamo og Milano, Italia
Åpnet1937
Høyde782 m / 237 ft
45°39′56″N 9°41′58″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
10/28 2 937 9 636 Asfalt
12/30 778 2 552 Asfalt
Statistikk (2011)
Passasjerer 8 419 948
Flybevegelser 71 514
Frakt (tonn) 112 556
Nettside
www.sacbo.it/

Orio al Serio lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Orio al Serio lufthavn (IATA: BGY, ICAO: LIME) er en flyplass som ligger i Bergamo, øst for Milano i Italia. Flyplassen betjener mesteparten av lavpristrafikken til Milano. Flyplassen dannes sammen med Linate lufthavn og Malpensa lufthavn, Milanos flyplassnettverk.


Ruter og selskaper


Fraktselskaper

Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Italia | Bergamo | Byggverk i Lombardia
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Orio al Serio lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 23.08.2020 10:04:04 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.