Office of Surface Mining Reclamation and EnforcementOffice of Surface Mining Reclamation and Enforcement
OSMRE
TypeForvaltningsorgan
VirkeområdeUSA
HovedkontorWashington, DC
UnderlagtInnenriksdepartementet
Ansatte500 (2008)
Nettsideosmre.gov

Office of Surface Mining Reclamation and Enforcement (OSMRE) er et amerikansk føderalt forvaltningsorgan underlagt Innenriksdepartementet. OSMRE har til oppgave å arbeide for å redusere de miljømessige konsekvenser av mineralske uttak, herunder kartlegging av avrenning etter nedlagt gruvedrift.

OSMRE gjennomfører blant annet sikringer av åpninger etter nedlagte gruver som har vært i drift på mutbare mineraler der det ikke lenger er noen driver.

Eksterne lenker

Kategorier: Innenriksdepartementet (USA) | Gruvedrift


Dato: 18.01.2021 09:23:13 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.