Nelson County (Nord-Dakota)Nelson County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt8. juni 1883
FylkesseteLakota
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

2 612,62 km²
2 542,38 km²
70,24 km²
Befolkning
- Tetthet
3 289 (2006)
1,26 innb./km²

Nelson County

Nelson County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger i de østlige delene av staten og grenser mot Walsh County i nord, Grand Forks County i øst, Steele County i sørøst, Griggs County i sør, Eddy County i sørvest, Benson County i vest og mot Ramsey County i nordvest.

Nelson Countys totale areal er 2 613 km² hvorav 70 km² er vann. I 2000 hadde fylket 3 715 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Lakota.

Eksterne lenker

Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Fylker i USA etablert i 1883 | 1883 i Dakotaterritoriet


Dato: 17.01.2021 01:27:00 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.