Napoli internasjonale lufthavn - nowiki.org

Napoli internasjonale lufthavnNapoli internasjonale lufthavn
Aeroporto Internazionale di Napoli
IATA: NAP – ICAO: LIRN
Basisdata
FlyplasstypeSivil
OperatørBAA Limited
BetjenerNapoli, Italia
Høyde90 m / 294 ft
40°53′4″N 14°17′27″Ø
Rullebane(r)
Retning Lengde Banedekke
m ft
06/24 2 628 8 622 Asfalt
Statistikk (2006)
Passasjerer 5 067 100
Flybevegelser 61 708
Frakt (tonn) 3 045
Nettside
www.portal.gesac.it

Napoli internasjonale lufthavn

Sjekk lokale AIP for siste oppdateringer

Napoli internasjonale lufthavn (IATA: NAP, ICAO: LIRN) er flyplassen som betjener Napoli i Italia. Den er plassert i Capodichino-distriktet i Napoli. Flyplassen har 2 terminaler, men terminal 2 ligger langt unna rullebanen og brukes bare til charterfly. Flyplassen eies av det britiske flyplasselskapet BAA og er lokalisert 5,9 km nord-nordøst for byen i distriktet Capodichino i Napoli.[1]

Selskaper og reisemål


Referanser


Eksterne lenker

Kategorier: Flyplasser i Italia | Napoli | Byggverk i Napoli
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Napoli internasjonale lufthavn (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 25.08.2020 09:39:35 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.