Monastir (guvernement) - nowiki.org

Monastir (guvernement)Monastir
ولاية المنستير

Land Tunisia
StatusGuvernement (Wilaya)
Grunnlagt5. juni 1974
Adm. senterMonastir
Areal1 019 km²
Befolkning494 900 (2008)
Bef.tetthet485,67 innb./km²
Språkjødetunisisk arabisk
Beliggenhet

Monastir

Monastir er en av tjuefire guvernementer i Tunisia. Det ligger øst i landet, langs middelhavskysten.

Denne Tunisiarelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den .Kategorier: Tunisias guvernementer
Kilde: Wikipedia - https://.wikipedia.org/wiki/Monastir (guvernement) (Forfattere [Historie])    Tillatelse: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.


Dato: 24.08.2020 09:01:44 CEST - Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke LinkFang.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.