McKenzie CountyMcKenzie County i Nord-Dakota
Statistikk
Grunnlagt1905
FylkesseteWatford City
Areal
- Totalt
- Land
- Vann

7 409,67 km²
7 101,8 km²
307,87 km²
Befolkning
- Tetthet
5 700 (2006)
0,77 innb./km²

McKenzie County

McKenzie County er et fylke i den amerikanske delstaten Nord-Dakota. Det ligger vest i staten og grenser mot Williams County i nord, Mountrail County i nordøst, Dunn County i sørøst og mot Billings County og Golden Valley County i sør. Det har også grense mot delstaten Montana i vest.

McKenzie Countys totale areal er 7 410 km² hvorav 308 km² er vann. I 2000 hadde fylket 5 737 innbyggere og administrasjonssenteret ligger i byen Watford City.

Theodore Roosevelt nasjonalpark ligger her.

Eksterne lenker


Kategorier: Fylker i Nord-Dakota | Fylker etablert i 1905 | 1905 i USA


Dato: 17.01.2021 01:26:08 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-BY-SA-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.