MarinduqueMarinduque

Land Filippinene
RegionMIMAROPA
StatusProvins
Grunnlagt1920
HovedstadBoac
Postnummer4900–4905
Retningsnummer42
Areal952,58 km²
Befolkning234 521[1] (2015)
Bef.tetthet246,2 innb./km²
Antall husholdninger54 341

Marinduque

Marinduque er en øy og en provins i Sibuyanhavet i den filippinske landsdelen Luzon. Den ligger nær provinsen Quezon i nord, Romblon i sør, og øya Mindoro i vest. Provinsens hovedsete er i Boac.

Politisk inndeling


Marinduque har 6 "municipalities" (landkommuner).

Landkommuner (municipalities)

Eksterne lenker

Kategorier: Filippinske provinser | Øyer på Filippinene | Marinduque | Luzon


Dato: 16.01.2021 02:01:42 CET

Kilde: Wikipedia (Forfattere [Historie])    Lizenz: CC-by-sa-3.0

Endringer: Alle bilder og de fleste designelementer som er relatert til disse, ble fjernet. Noen ikoner ble erstattet av FontAwesome-Icons. Noen maler ble fjernet (som "artikkel trenger utvidelse) eller tilordnet (som" hatnotes "). CSS-klasser ble enten fjernet eller harmonisert.
Wikipedia-spesifikke koblinger som ikke fører til en artikkel eller kategori (som "Røde lenker", "koblinger til redigeringssiden", "koblinger til portaler") ble fjernet. Hver ekstern lenke har et ekstra FontAwesome-Icon. Ved siden av noen små endringer i design, ble media-container, kart, navigasjonsbokser, talte versjoner og Geo-mikroformater fjernet.

Vær oppmerksom på: Fordi det gitte innholdet automatisk blir hentet fra Wikipedia på det gitte tidspunktet, var og er det ikke mulig å kontrollere den manuelt. Derfor garanterer ikke nowiki.org nøyaktigheten og virkeligheten av det anskaffede innholdet. Hvis det er en informasjon som er feil for øyeblikket eller har en unøyaktig visning, må du gjerne kontakt oss: e-post.
Se også: Om oss & Personvern.